Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@12:52:45 GMT

تعداد تعاونی‌های زنان در کشور؟

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۳۳۳۰

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر ظرفیتهای بالای تعاونی‌های زنان، گفت: تعاونی زنان در اشتغالزایی و درآمدزایی نقش بسزایی دارند و در تولید و عرضه محصول باید نیاز بازار و مصرف کنندگان را در نظر داشته باشند. ناطقان: محمد کبیری اظهار کرد: در راستای حمایت از بانوان تعاونگر، وزارت کار سیاست حمایت از زنجیره‌های تولید را در دستور کار قرار داده تا از این طریق زنجیره ارزش مناسبی برای توسعه فعالیتهای اقتصادی به وجود آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به سهم بالای زنان باید در نوآوری و شکوفایی اقتصادی گفت:در حال حاضر ۱۰ هزار تعاونی زنان در کشور فعالیت دارند که ۱۱ درصد تعاونی‌های فعال کشور را به خود اختصاص داده‌اند و در اشتغالزایی و درآمدزایی خانوارها اثرگذار بوده‌اند.

بازاریابی و تامین وثیقه مشکل تعاونی‌های زنان

معاون امور تعاونی‌های وزارت کار بازاریابی و تامین وثیقه را از مشکلات تعاونی‌های زنان برشمرد و گفت: بسیاری از تعاونی‌های زنان برای انجام فعالیتهای اقتصادی خود با مشکل وثیقه و تضمین‌های لازم روبه رو هستند که در این زمینه باید آموزش و توانمندسازی تعاونی‌ها مدنظر قرار گیرد.

کبیری بر ضرورت قابلیتها و ظرفیتهای بالای تعاونی‌های زنان تاکید کرد و گفت: زنان تعاونگر و کارآفرین باید در تولید محصولات نیاز بازار و مصرف کنندگان را مدنظر داشته باشند.

وی در ادامه با اشاره به اجرای سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون، گفت: هدف از راه‌اندازی این سامانه شفافیت و رصد عملکرد بهتر تعاونی‌ها و هیات‌ مدیره‌ها است و امیدوایم با راه اندازی آن همه مردم از مزایای این سامانه که ظرفیت کم نظیری است بهره‌مند شوند.

ثبت و نظارت بر تعاونی‌ها با سامانه هوشمند بخش تعاون

به گفته معاون وزیر کار همه سامانه‌های موجود به شکل یکپارچه و جامع در این سامانه تجمیع و فازبندی شده و اگر سازمان ثبت در فاز اول همکاری کند علاوه بر نظارت بهتر خدمت رسانی مطلوبتر به مردم و تعاونی‌ها را شاهد خواهیم بود.

کبیری گفت: با راه‌اندازی سامانه جامع هوشمند بخش تعاون در فاز اول امکان ثبت تعاونی‌ها فراهم شده و نظارت و کنترل بر عملکرد شرکتهای تعاونی افزایش یافته و در فازهای بعد توانمندسازی تعاونی‌ها، تامین مالی خرد، ارائه خدمات بانکی و توسعه بازار در قالب پنجره واحد خدمات و کدال بخش تعاون به سهولت انجام می‌پذیرد.

به گزارش ایسنا، سامانه هوشمند بخش تعاون به منظور شفاف‌سازی در بخشتعاون از مدتی قبل آغاز به کار کرده و اهداف نظارتی و حسابرسی را دنبال می‌کند.این سامانه گام بزرگی در جهت شفاف‌سازی حوزه تعاون به شمار می‌رود و موجب رصد فعالیتهای هیات مدیره و اعضای تعاونی‌ها می‌شود. منبع: ایسنا برچسب ها: تعاونی ها ، زنان ، اشتغالزایی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تعاونی ها زنان اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۳۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟

تین نیوز

تولیدکنندگان لوکوموتیو داخلی می گویند قادر به تامین لوکوموتیو مورد نیاز کشور هستند و نیازی به واردات لوکوموتیو نیست.

به گزارش تین نیوز، در مناظره ای تلویزیونی که بین مهدی اسلامی مدیرعامل مپنا لکوموتیو و رضا  رستمی رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران و دبیر  کانون شرکت های حمل و نقل کالای کشور صورت گرفت، موضوع واردات لوکوموتیو بررسی شد.

مهدی اسلامی در این گفت و گو عنوان کرد که در حال حاضر نیاز کشور به لوکوموتیو از طریق تولیدکنندگان داخلی برطرف می شود.

وی گفت: ما در دو سال گذشته حدود ۵۰ دستگاه لوکوموتیو به ناوگان ریلی کشور اضافه کردیم و این اقدام ادامه دار نیز است.

اسلامی نیاز فعلی کشور را به لوکوموتیو جدید در بخش حمل و نقل ریلی در صورت تعمیر و نگهداری لوکوموتیوهای موجود ۲۵ تا ۳۰ دستگاه دانست که ظرفیت تولیدکنندگان داخلی برای تولید این تعداد لوکوموتیو کفایت می کند. 

به گفته وی در بخش مسافری نیز فعلا لوکوموتیوهای موجود در صورتی که همه لوکوموتیوها به ناوگان وارد شود، کافی است.

اسلامی در مورد اظهارات دولتمردان به نیاز کشور به واردات ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ دستگاه لوکوموتیو گفت: در حال حاضر تعداد کل لوکوموتیوهای بخش خصوصی و دولتی ۵۰۶ دستگاه است که با همین تعداد طبق گفته مدیرعامل راه آهن رکورد ترانزیت بار ریلی شکسته شده است.

او افزود: اکنون ما می خواهیم این تعداد را دو برابر کنیم که این سوال مطرح است آیا برا این تعداد لوکوموتیو بار موجود است.

اسلامی تاکید کرد: برای این تعداد لوکوموتیو حتی لوکوموتیوران هم موجود نیست. برای هر لوکوموتیو چندین نیروی انسانی نیاز هست که هریک از آنها هم باید حداقل پنج سال آموزش ببینند.

برای دیدن فیلم کامل مناظره اینجا کلیک کنید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • (اینفوگرافیک) کدام کشور‌ها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان را دارند؟
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟