Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور از سامانه جامع و هوشمند بخش تعاونی بازدید کرد و از نزدیک با قسمت ها و کارکردهای آن آشنا شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار ورفاهاجتماعی ، "رضا باقری اصل" دبیرشورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور، در این بازدید بخش تعاون را به عنوان یکی از بخشهای سه گانه اقتصاد ایران درکنار دو بخش دولتی و خصوصی برشمرد و گفت: با توسعه اینبخش، امکان گردآوری و ترکیب سرمایه های اقتصادی و انسانی فراهم می شود که این موضوعمی تواند دسترسی به منابعی چون سرمایه، اشتغال، مهارت، اطلاعات، آموزش، درآمد و انواعحمایت های ناشی از عضویت را برای تعاونی ها تسهیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرشورای اجراییفناوری اطلاعات رئیس جمهوری افزود: تشکیل تعاونی ها و افزایش سهم آنها در اقتصاد، یکیاز اهدافی است که در اسناد بالادستی کشور مورد تأکید قرارگرفته است.
"محمد کبیری" معاون امور تعاون نیز در این بازدیداقدامات صورت گرفته درخصوص سامانه جامع و هوشمند بخش تعاونی کشور را تشریح کرد.
کبیری گفت: تشکیل تعاونی، طراحی و سازماندهی سامانه جامع و هوشمند بخشتعاونی کشور براساس تاکید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر لزوم ایجاد شفافیتو اعتماد سازی اقشار مختلف جامعه ، در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: این سامانه به منظور فراهم شدن شرایط لازم برای ارائه خدماتالکترونیک به مدیران، بازرسان، اعضای شرکت ها، اتحادیه های تعاونی و متقاضیان تشکیلشرکت ها و اتحادیه های تعاونی راه اندازی شده است.
معاون امور تعاونخاطر نشان کرد: با راه اندازی این سامانه، مراحل تشکیل تعاونی تا صدور "موافقتنامه تشکیل" از مسیر این سامانه و به صورت غیرحضوری انجام می شود و افراد می توانندبدون نیاز به مراجعه حضوری به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خدمات دریافت کنند.
وی افزود: متقاضیان می توانند برای تکمیل اطلاعات اعضا، شاغلین و صورتهای مالی و مجوزهای شرکت ها و اتحادیه های تعاونی به سامانه جامع و هوشمند بخش تعاونبه نشانیhttps://taavoni.mcls.gov.ir مراجعه کنند.
کبیری ایجاد پنجره واحد برای اخذ مجوزهای لازم از دستگاه های ذی ربط،ارسال آنلاین مدارک مجامع تعاونی از طریق سامانه تعاون به سامانه ثبت اسناد با هدفجلوگیری از بروکراسی های ادارای، حذف کاغذ، هوشمند سازی و ارتقای خدمات الکترونیک رااز جمله دستاوردهای سامانه برشمرد.
وی تصریح کرد: افتتاح حساب برای واریز سرمایه، تایید مراحل ثبت و تشکیلبدون حضور متقاضی در محل اداره کل استان یا شهرستان، تایید اصالت مدارک مورد نیاز درسامانه با QRکد و بدون نیازبه مهر ادارات کل نیز از دیگر امکانات سامانه جامع و هوشمند بخش تعاونی است.
معاون امور تعاون گفت: تایید افراد متقاضی تشکیل تعاونی از روی کد ملیو سیستم شاهکار تلفن همراه، امکان ارسال و صدور آگهی دعوت مجامع عمومی به اعضا، امکانثبت و ارسال مکاتبه با مدیران، بازرسان و اعضایتعاونی به صورت آنلاین و امکان ثبت اخطارهای قانونی توسط اعضا و بازرسان در سامانهبدون نیاز به حضور در تعاونی یا ادارات کل از دیگر دستاوردهای سامانه است.
وی تاکید کرد : سامانه جامع و هوشمند بخش تعاونی فرایند ثبت تعاونی از70 به 5 روز رسیده است.
سید جواد رضوی، رئیس مرکز فناوری اطلاعات،ارتباطات و تحول اداری نیزدر این نشست به معرفی و کارکردهای مختلف سامانه تعاون پرداخت و گزارشی از مراحل آمادهسازی آن ارائه کرد.
بیشتر بخوانید
* مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه: سامانه های جامع هوشمند نقش ممتازی در شفافیت عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دارند

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سامانه جامع و هوشمند بخش تعاونی کار و رفاه اجتماعی فناوری اطلاعات تشکیل تعاونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۰۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه گفت: برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت فناوری‌های مدرن، دیتامحور، اطلاعات محور و هوشمندی ترافیک در حوزه حمل‌ونقل حرکت کنیم که برگزاری نمایشگاه‌هایی همچون حمل‌نقل دانش‌بنیان می‌تواند این مسئله را به‌ویژه در دانشگاه‌ها و میان قشر دانشجو ایجاد کند.

سیدمحسن واعظی‌فر در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با ابراز خرسندی از برگزاری این نمایشگاه اظهار کرد: به خود می‌بالم که علم و فناوری همکاران ما در شهر و کشور رشد پیدا کرده است تا جایی که در حمل و نقل هوشمند حرف برای گفتن دارند.

وی با تاکید بر اینکه دنیا نیز در حوزه حمل‌ونقل هوشمند رشد بسیاری پیدا کرده است و رو به جلو حرکت کرده است که امیدواریم ما نیز به سرعت آن‌ها برسیم، اضافه کرد: معضل کشور ما سوخت ارزان بود و به همین دلیل حمل‌ونقل عمومی و انبوه‌بر به‌ویژه هوشمند بودن مسیر و ترافیک تا حدودی مغفول واقع شد.

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه تصریح کرد: این موضوع به دلیل ارزان بودن سوخت بود اما در حال حاضر جامعه نشان داد که حتی اگر سوخت به صورت رایگان در اختیار مردم قرار بگیرد، دیگر نمی‌شود برای آلودگی ناشی از سوخت کاری کرد.

وی ادامه داد: برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت فناوری‌های مدرن، دیتامحور، اطلاعات محور و هوشمندی ترافیک در حوزه حمل و نقل حرکت کنیم که برگزاری این نمایشگاه‌ها می‌تواند این مسئله را به ویژه در دانشگاه‌ها و میان قشر دانشجو ایجاد کند.

کد خبر 750132

دیگر خبرها

  • «کارت هوشمند حج»؛ فناوری جدید عربستان برای حجاج
  • بهانه‌ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید | مبادلات طلا ساماندهی خواهد شد؟ | پاسخ سازمان مالیاتی به ابهامات صنف طلافروشان
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی