Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@09:35:16 GMT

رفع شکاف طبقاتی با توسعه بخش تعاون در کشور

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۰۴۰۷۲

رفع شکاف طبقاتی با توسعه بخش تعاون در کشور

یک فعال تعاونی با بیان اینکه اگر تعاونی ها گسترش می یافتند، امروز شاهد شکاف طبقاتی و درآمدی نبودیم، تاکید کرد: برای حاکم شدن عدالت اجتماعی در کشور به بخش تعاون نیاز داریم و لازمه تحقق این هدف، رسیدن بخش تعاون به جایگاه واقعی خود است.

هادی ابوی در گفت و گو با ایران اکونومیست با تبریک هفته تعاون به تعاونگران کشور اظهار کرد:در بحث توسعه و پیشرفت بخش تعاون انتظار داریم که احکام، برنامه ها و قوانین و مقررات مربوط به بخش تعاون به معنای واقعی عملیاتی و اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تعاونی ها زمینه توزیع عادلانه ثروت را فراهم می کنند، گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در توسعه بخش تعاون، معتقدم که راه نجات اقتصاد کشور بخش تعاون است و با تجمیع سرمایه های خرد می توان کارهای بسیار بزرگی انجام داد.


ابوی تاکید کرد: اگر می خواهیم تاکیدات مقام معظم رهبری محقق شود، باید مقررات سختگیرانه و قوانین دست و پاگیر را از پیش روی بخش تعاون برداریم و دولت و نظام بخش تعاون را همراهی کنند.


وی ادامه داد: در حال حاضر در حوزه پسته، تعاونی های بزرگ و به نامی داریم چون پایه و اساس آن با تعاون گذاشته شده است‌افراد رغبت نمی کنند به شکل فردی وارد کار پسته نمی شوند و ترجیح می دهند هرچقدر هم که وضع مالی خوبی داشته باشند از طریق زیر مجموعه های تعاونی مشغول به کار شوند.


معاون اجرایی اتاق تعاون خراسان رضوی در عین حال با بیان اینکه اگر تعاونی ها گسترش می یافتند امروز شکاف طبقاتی و درآمدی را شاهد نبودیم، افزود: برای حاکم شدن عدالت اجتماعی در کشور به بخش تعاون نیاز داریم و لازمه تحقق آن رسیدن بخش تعاون به جایگاه واقعی خود است.


ابوی درباره سامانه جامع نظارت بر تعاونی‌ها نیز، گفت: اگر قرار است به شکل سامانه فعالیت بکنیم و بگوییم از امروز همه اتحادیه ها، تعاونی ها و اتاقها به شکل سامانه ای فعالیت کنند باید زیرساخت‌های اولیه برای عملیاتی شدن این کار فراهم شود.


این فعال تعاونی ادامه داد: در هیات مقررات زدایی اخیرا کاری صورت گرفته بود که در بحث ثبت تعاونی ها بعد از آنکه صورتجلسه هیات مدیره و مجمع امضا شد، مستقیما تشکیل تعاونی به اداره ثبت ارسال می شد در حالی که قبلاً باید نامه تایید ادارات کار را می گرفت و بعد به اداره ثبت می رفت ولی متاسفانه وزارت کار با آن مخالفت و اعلام کرد که باید به وظیفه نظارتی خود عمل کند.


وی درباره عضویت اتاق تعاون ایران در هیات مدیره اتحادیه بین المللی تعاون و دستاوردهای آن گفت: این اتفاق مبارک را به فال نیک می گیریم اما معتقدم که چنین جایگاه های بین المللی به صرف اینکه ما شعاری عمل کنیم و بگوییم این کرسی را به دست آوردیم، هیچ خروجی نخواهد داشت. این موقعیت زمانی موجب خروجی مثبت خواهد شد که بتوانیم از این فرصت به نحو  شایسته استفاده کنیم.


معاون اجرایی اتاق تعاون خراسان رضوی تصریح کرد: بخش تعاون وقتی بعد از ۱۴۰ سال به عضویت اتحادیه جهانی تعاون در می آید، افتخار بزرگی است که موجب توسعه و رشد بخش تعاون و تمام اقتصاد کشور خواهد شد. این عضویت موجب بروز شدن و ارتقاء سطح کمی و کیفی تعاونی‌ها شده و زمینه ورود تکنولوژی به کشور را فراهم می کند.


به گفته ابوی، در بعضی از کشورهای اروپایی یک تعاونی کشور را اداره می کند و حمل و نقل درون شهری آن کشور را بخش تعاون به عهده دارد ولی متاسفانه ما خیلی بخش تعاون را با ظرفیت‌های عظیمی که دارد به خدمت نگرفتیم و همگام با دیگر کشورها از فعالیت های مشارکتی استقبال نکرده ایم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اتاق تعاون ، شکاف طبقاتی ، سامانه جامع بخش تعاون ، اخنلاف طبقاتی ، سرمایه ، پسته ، وزارت کار و رفاه اجتماعی ، خراسان رضوی ، بخش تعاون ، هیات مقررات‌زدایی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اتاق تعاون شکاف طبقاتی سامانه جامع بخش تعاون سرمایه پسته وزارت کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی بخش تعاون هیات مقررات زدایی بخش تعاون شکاف طبقاتی اتاق تعاون تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۴۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف از برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است.

محمدکریم خورشیدوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین، اظهار کرد: جشنواره ملی اقوام ایران زمین رویدادی فراملی است و ماهیت فرهنگی دارد و هدف آن نیز حفظ میراث فرهنگی اقوام ایرانی و نمایش وحدت و انسجام ملی است.

وی ادامه داد: این جشنواره در سال ۱۳۸۴ برای اولین بار در استان گلستان به همت بنیاد ایران‌شناسی برگزار شد و در فهرست رویدادهای سازمان گردشگری جهانی نیز به ثبت رسیده است.

خورشیدوند بیان کرد: لیست برخی برنامه‌های اجراشده در آن زمان نمایشگاه صنایع دستی، هنرهای سنتی و سوغات، اجرای موسیقی سنتی و آیینی و بخش‌های روستایی بود که سیاه‌چادرهای مختلف از اقوام مختلف برپا شد، چون به رسم و رسوم و تاریخ و تمدن اقوام مختلف ایران زمین اشاره داشت.

او تأکید کرد: برگزاری این رویداد فرهنگی باعث می‌شود مطالعه ما نسبت به اقوام ایران زمین و تاریخ سرزمین‌مان بیشتر شود.

وی افزود: اگر بخواهیم تعریف اقوام ایران زمین را بگوییم به مردمی می‌گویند که در زمان باستان در حیطه قلمرو شاهنشاهی در زمان‌های مختلف زندگی می‌کردند و دارای حکومت و تمدن بودند، چه در دوره هخامنشی، اشکانیان و ساسانیان که تاکنون تغییرات و رویکردهای مختلفی داشتند؛ اما آنچه از تاریخ مطالعه می‌کنیم وجه اشتراک بین این اقوام مختلف است که در دولت‌های حکومت‌های مختلف زندگی می‌کردند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان بیان کرد: اقوام ایران زمین در عصر هخامنشیان به ایران و انیران تقسیم شدند که لقب‌های دوران هخامنشی و ساسانی بودند، امیران به غیر آریایی‌ها می‌گفتند و ایران نیز به کسانی که اصالتاً آریایی بودند، فهرستی از اقوام مختلف در این قلمرو هخامنشی در سنگ‌نوشته‌های تخت جمشید و دیگر جاها آمده است.

وی گفت: زبان محاوره‌ای اقوام ایران زمین در ایران باستان، پهلوی یا همان پارسی میانه بوده که این قلمرو باعث نزدیکی بیشتر زبانی در اقوام شده است، شاید امروزه بیش‌ از ۳۲۰ میلیون نفر وجه اشتراک زبانی با ما دارند و جزء اقوام ایرانی محسوب می‌شوند و اقوامی در طول تاریخ کشورهای مختلفی بودند که از ایران جدا شدند.

خورشیدوند با اشاره به اینکه در تعریف خانواده داریم که خانواده‌ها اجزای سازنده یک جامعه هستند، ادامه داد: یعنی کودک در خانواده و کانون آن هم جامعه‌پذیر و هم تربیت می‌شود، این جامعه‌پذیری و تربیت انسان درون کانون خانواده متأثر از قومیت است و همین تنوع قومیت‌ها باعث شده خرده‌فرهنگ‌ها به‌عنوان رنگین‌کمان فرهنگی در ایران شکل بگیرد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف برگزاری این رویداد فرهنگی هنری پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است و پیدا کردن هویت واقعی ملی که امروزه تحت عنوان فرهنگ غنی ایرانی اسلامی می‌شود از آن یاد کرد. همچنین معرفی ظرفیت‌های موجود و جاذبه‌های گردشگری به‌ویژه در لرستان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی لرستان چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین را در سه بخش علمی، فرهنگی و هنری به همت همه دستگاه‌های فرهنگی برگزار خواهد کرد که از همین جا از همه دستگاه‌های فرهنگی از جمله میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، دانشگاه لرستان، بنیاد ایران شناسی، دانشگاه‎های استان، علوم پزشکی، فنی و حرفه‌ای، مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، شهرداری، شورای اسلامی شهر خرم‌آباد و همه دستگاه‌های فرهنگی انتظار داریم کمک کنند تا بتوانیم به واسطه وجود این جشنواره لرستان را بیشتر از پیش معرفی کنیم.

او گفت: لرستان ظرفیت‌های خوبی دارد و مهمتر از همه اینکه ما سرزمین فراوانی بوده‌ایم و هستیم و این فراوانی بیشتر غنای فرهنگی ماست ولی آن‌طور که باید تبلیغ نکردیم و می‌توانیم از ظرفیت این جشنواره استفاده کنیم تا رابطه بین اقتصاد و فرهنگ نیز در این‌گونه جشنواره‌ها تبلور پیدا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • اعتراضات دانشجویان آمریکا و اروپا نشانه شکاف عمیق درون کشور‌های غربی است
  • آیت الله نورمفیدی: اعتراضات دانشجویان آمریکا و اروپا نشانه شکاف عمیق درون کشور‌های غربی است
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات